2011 m. rugpjūčio 14 d.

Tradicinis kvietimas į "GYVENTI NEGALIMA MIRTI"


Sveiki visi,

tradiciškai vasaros pabaigoje kviečiu visus susitikti koncerte "Gyventi negalima mirti". Penktadienį, rugpjūčio 26 dieną, Mokytojų namų kiemelyje 15 valandą susirinkime visi kartu pasibūti ir kaip sako šio renginio organizatoriai - padėti kablelį teisingoje vietoje sakinyje "Gyventi negalima mirti".

Pastarosiomis dienomis gana daug tenka aiškinti žmonėms apie kaulų čiulpų donorystę (čia vis ta raudonai balta apyrankė "būk geras" "kalta" [past. Ačiū, Linai]), bet gal šičia nesiplėtosiu, juo labiau yra daugybė internetinių šaltinių, galinčių atsakyti į beveik visus iškylančius klausimus, o ir renginio metu, net neabejoju, bus labai daug aktualios informacijos pateikta.

Tuo pačiu geros valios žmonės bei lietuviškos muzikos mėgėjai nesėdės nuobodžiaudami. "Tofu Bubble", "Deeper Upper", "Karma", Domantas Razauskas su grupe ir kiti pripildys muzika ne tik mokytojų namų kiemelį, bet ir tikėtina nemažą dalį senamiesčio.

Kaip sakoma, ateik pats ir atsivesk draugą. Aš, pavyzdžiui, šiemet bandysiu savo mažąją sesutę atsivesti, kad sumažėtų jos baimės ir prietarai apie kaulų čiulpų donorystę.

Iki susitikimo!

ps. o smalsaujantys jau dabar gali aplankyti "Būk geras" interneto svetainę http://www.begood.lt/, kur manau daugybė klausimų bus atsakyti.

5 komentarai:

Linas rašė...

Labai šaunu, kad aiškini žmonėms. Taip pat labai šaunu, kad parašei kvietimą. Aš šiomis dienomis taip pat ketinu publikuoti. Susitiksime koncerte?

Monika rašė...

Žinoma, kad susitiksim ;) Tikėtina, turėtų būti daugiau pažįstamų veidų nei Klaipėdoje... bei sesutė turėtų prisijungti. Bus smagu!

Ele rašė...

Buvau, daviau kraujo. Kol kas nesulaukiau recipiento, bet laikau tai savotiškai geru ženklu.

Anonimiškas rašė...

būčiau dėkinga, jei parašytum blogo temos pavadinimą, labai patiko apipavidalinimas :)

Monika rašė...

Deja, šitam blogui sukurti nenaudojau jokios temos, tiesiog kiekvieną komponentą atskirai pasirinkau. Nežinau, reikėtų pažiūrėti, ar galima būtų kopijuoti nustatymus. Tikėtina, kad tikrai galima kopijuoti html tekstą, ir turėtų veikti identiškai.