2009 m. kovo 7 d.

Socialinė reklama


Šįkart paagituosiu visus pasielgti visiškai neskausmingai, geranoriškai ir svarbiausia labai gražiai ir gerai.
Taip, aš taip pat, kaip ir mano geras draugas Linas, paraginsiu nepatingėti ir skirti 2 procentus tiems, kuriems jie būtų labiausiai naudingi ir reikalingi. Čia yra originalus skelbimas :) Tad prisijunkite visi geros valios žmonės :)

Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“ globoja piktybinėmis ligomis sergančius ir sirgusius vaikus, jų šeimas. „Rugutė“ ne tik teikia finansinę paramą, bet ir padeda morališkai, skatina panašaus likimo šeimų bendravimą. Fondas taip pat kaupia, platina medicininę, socialinę, teisinę informaciją šeimoms, auginančioms piktybinėmis ligomis sergančius vaikus, padeda gerinti Vilniaus universiteto Vaikų ligoninės ir Kauno medicinos universiteto klinikų vaikų onkohematologijos skyrių techninę ir materialinę bazę. „Rugutė“ kasmet organizuoja šventę ligoniukams ir jų šeimoms „Draugų sala“, pildo sergančių vaikų svajones, rengia kraujo donorystės akciją „Padovanok lašelį“, Nedideliame namelyje netoli Vilniaus universitetinės vaikų ligoninės — Namučiuose — šilumą ir nakvynę randa trumpam iš ligoninės išleidžiami ar iš kitų miestų atvykstantys tyrimams vaikučiai ir juos slaugantys tėveliai.
Kiekvienas mokesčių mokėtojas
gali prisidėti prie „Rugutės“ gerų darbų pasinaudojęs teise iki 2% gyventojų pajamų mokesčio, sumokėto per metus, skirti pasirinktam paramos gavėjui. Tai galima padaryti iki gegužės 4 dienos.

Fondo duomenys, reikalingi prašymui užpildyti:

Paramos gavėjo kodas: 300070090
Paramos gavėjo pavadinimas: LABDAROS IR PARAMOS FONDAS „RUGUTĖ“
Adresas: PANEVĖŽYS, KOSMONAUTŲ G. 3-15
Daugiau informacijos labdaros ir paramos fondo „Rugutė“
tinklalapyje.

Komentarų nėra: