2009 m. kovo 15 d.

Vyrai - iš Marso, Moterys - iš Veneros

Dalinuosi tuo, ką radau visai netyčiom beskaitydama Spiegelį. Straipsniukas tikrai neblogas, apie sambos karnavalą Brazilijoje. Tiesa, vokiškai. Bet norėjau pasidalinti kai kuo kitu, kas labai gerai susišaukė su anglų kalbos dėstytojos šiandien atsiųsta knyga "Vyrai - iš Marso, Moterys - iš Veneros". Tiesiog užtenka vaizdų. Pirmam vaizdelyje abu šypsos, gal visgi vyras šilčiau ir nuoširdžiau.

O antrajame, deja, nepavyko garbingajai Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos atstovei nuo fotografų objektų paslėpti savo pasibaisėjusios veido išraiškos. :D nors ir pats princas kažko sunerimęs :D
Nuotraukų autorinės teisės Spiegel.de

O šiaip, samba valdo :) Gražus šokis nors tu ką. Manęs gal niekas ir neištemptų į gatvę tokiais apdarais šokti (man jų net ir šokio kostiumu liežuvis neapsiverstų pavadinti), bet gi vyrams kaip gražu. Ir dar kaip linksma.

PS. daugiau vaizdelių iš karališkosios šeimos viešnagės karštajame Rio de Janeiro karnavale kartu su straipsniu yra čia. Tiesa, visose jose galima pasigrožėti dirbtinėmis garbingųjų moteriškių šypsenomis... nors, gal tos šiaurietės anglės ir šypsotis nuoširdžiai nebemoka... nesiimu spręsti.

Komentarų nėra: